Jade köves arcmasszírozó

Jade köves arcmasszírozó
Jade köves arcmasszírozó
Jade köves arcmasszírozó
Jade köves arcmasszírozó
3 290 Ft

Jade köves arcmasszírozó, jade roller, arc roller.

A jáde kőből faragott masszázsgörgő, a jade roller segítségével átmasszírozhatjuk a mindennapos stresszben megfáradt bőrünket. Csökkentik a finom ráncokat, minimalizálják a megnövekedett pórusokat, ösztönzik a kollagén termelést.

Részletek

Jade köves arcmasszírozó.

A jáde kőből faragott masszázsgörgő, azaz jade roller segítségével átmasszírozhatjuk a mindennapos stresszben megfáradt bőrünket. Csökkentik a finom ráncokat, minimalizálják a megnövekedett pórusokat, ösztönzik a kollagén termelést. A gyengéd, lekerekített formának köszönhetően könnyedén kézre áll. A jáde rollert már évszázadok óta használják a Távol-Keleten, és mostanában nálunk is egyre divatosabb lett. Használata fokozza a vérkeringést és felénkíti a nyirokkeringést, ez által jót tesz a fáradt bőrnek.

A jáde roller egy kicsi és egy nagy görgővel rendelkezik, amelyek kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy az arc minden területén könnyen csússzanak, beleértve a szem körüli érzékeny területet is. A kövek mindig egy picit hidegebbek lesznek, mint a szoba hőmérséklete és ettől rendkívül frissítő érzés, amikor a bőrünkhöz érnek. A hűvös érintés frissítő hatással van a bőrre, ugyanakkor stimulálja azt, mint egy hideg vizes zuhany. Ha szeretnénk, hogy még frissítőbb legyen a hatás, 1-2 órára tegyük hűtőbe (de semmiképpen se fagyasztóba) az eszközt.

A jade szimbólikusan a tisztaságot és a nyugalmat jelképezi. Keleten a belső béke, a harmónia és a bölcsesség szimbóluma. Védelmet nyújt és távol tartja a negatív hatásokat. Úgy tartják, hogy vonzza a szerencsét és jótékonyan hat a baráti kapcsolatokra. A keleti filozófia szerint a kezünkben tartott, vagy masszírozásra használt jade tulajdonságai átáramlanak a testünkbe, erősítőleg hat az idegekre, a feszültség és a kimerültség esetén élénkítő hatású. Megszabadít a negatív gondolatoktól. Homlokunkat masszírozva támogatja az érzelmi felszabadulást, elsősorban az ingerlékenységet szünteti meg.

 

Első használat előtt alaposan tisztítsa meg! Ne használjon erős oldószereket vagy dörzsölő anyagokat! Tárolás előtt mindig törölje teljesen szárazra és távolítsa el a rá került kozmetikai szereket, amelyek károsíthatják a követ. A masszírozást az arc közepétől kifelé haladva végezze!

Mérete: 14,5 cm hosszú, felső görgő: 5 cm, alsó görgő: 2 cm.

 

 

Adatok
Cikkszám
WW0100484
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!